Over mij

Mijn naam is Monique van Heugten, ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. (BGN)

In mijn praktijk Fit en Food begeleid ik gezonde mensen met over- en ondergewicht, daarnaast ben ik werkzaam als assistent diëtist in het Laurentius Ziekenhuis. In deze functie geef ik o.a. voorlichting m.b.t.. “gezonde voeding” aan mensen met o.a hart- en vaatziekten, COPD en voeding tijdens chemotherapie (Momenteel ben ik nog bezig met een Post HBO opleiding Voeding bij chemotherapie)

Hiernaast ben ik ook nog werkzaam in het team van het Obesitas Centrum Roermond als voedingsdeskundige. Hier worden kinderen met overgewicht en hun ouders multidisciplinair begeleid naar een gezond eet een beweegpatroon.

Mijn werk geeft mij enorm veel voldoening omdat ik vaak echt wat kan betekenen voor iemand. Niet alleen door het geven van advies maar ook door een luisterend oor te bieden.

Ik ben een van de mensen die van een hobby zijn werk heeft kunnen maken. Voeding (waaronder ook lekker eten) en beweging gaan al jaren als een rode draad door mijn leven.